Новини
01/05/24

Компанія DIM та SKY Bank – партнери державної програми доступного кредитування житла єОселя

Компанія DІМ залишається одним з лідерів ринку нерухомості Києва. Так, з початку 2024 року компанія ввела в експлуатацію більше ніж 1000 квартир у житлових комплексах Lucky Land та Новий Автограф і продовжує активно будувати та проектувати нові житлові комплекси.


Банк-партнер державної програми єОселя SKY Bank акредитував житлові комплекси компанії DIM.


Будинки №4 та №6 в ЖК LUCKY LAND та будинок №3 ЖК Метрополіс, які активно будуються, тепер можна придбати за пільговими умовами кредитування з відсотковою ставкою від 3% до 7% річних у гривні.


“АТ СКАЙ БАНК вітає початок співпраці з провідним девелопером столичного ринку нерухомості та продовжує реалізовувати стратегічну місію державної пільгової програми іпотечного кредитування єОселя, зробивши для громадян доступною купівлю житла на етапі будівництва”, – відзначив Володимир Чорненький, директор з роздрібного бізнесу, член Правління АТ СКАЙ БАНК.


Компанія DIM продовжує впроваджувати державну програму «єОселя». «Ми регулярно отримуємо запити від клієнтів про можливість купівлі квартири за державною програмою єОселя. Дім має бути в кожного – ми в цьому переконані й активно працюємо над розробкою комфортних умов придбання житла для наших клієнтів і розширюємо співпрацю з банками-лідерами державної програми доступного кредитування житла єОселя», — розповів керуючий партнер компаній DIM Олександр Насіковський.


Lucky Land – квартал для щасливих людей. Спроектований як багатофункціональний район з розвиненою інфраструктурою для життя і розташований на вул. Берковецькій, він одночасно дає відчуття екологічності та близькості до природи: неподалік і міські комерційні та розважальні об’єкти, і ліс площею понад 100 га. За програмою «єОселя» доступні в іпотеку 1-о, 2-х, 3к квартири площею від 41 м2 в будинку №3, який вже отримав сертифікат готовності, та будинках №4, №6, у яких заплановані терміни введення в експлуатацію — ІІІ та IV квартали поточного року.


Придбати квартиру за програмою «єОселя» можна також у 3-му будинку ЖК Метрополіс, який розташований у 5-ти хвилинах пішки від станції метро «Теремки». Запланований термін введення в експлуатацію будинку — III квартал 2024 року. Будинок складається з 3-х секцій, що мають від 10 до 34 поверхів. Площі квартир від 30м2. «Метрополіс» — це інноваційний комплекс з закритою територією, підземним паркінгом, власним ландшафтним парком 2 га, дитсадком та школою.


Пільговий кредит за державною програмою єОселя можна отримати на термін до 20 років. Перший внесок становить від 20% вартості квартири, а ставка за кредитом – 3-7 % у гривні. Отримати консультацію щодо умов оформлення іпотеки від «єОселя» можна у відділах продажу ЖК Lucky Land та Метрополіс або за номерами: (044) 578 29 27, (044) 233 88 17